Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljivi ManUtd

Juve bez isključenog Ronalda do dva jedanaesterca i pobjede na teškom gostovanju

U skupini H Lige prvaka talijanski prvak Juventus je na gostovanju pobijedio Valenciju s 2-0.

Slavlje Juventusa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus je pobijedio Valenciju s 2-0 premda je od 29. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Cristiano Ronaldo. Portugalac je napravio nesmotren potez povukavši za kosu Murilla, što je sudac Felix Brych ''nagradio'' crvenim kartonom. Bio je to njegov prvi crveni karton u 154 nastupa u Ligi prvaka.

Počelo je lijepom prilikom Marija Mandžukića u 11. minuti, no bivši hrvatski reprezentativac je loše pucao. U 43. minuti je odličnu priliku imao i Joao Cancelo, no njegov udarac je završio u okviru gola. Ipak, u posljednjim trenucima prvog dijela torinska Stara dama je povela iz kaznenog udarca kojeg je iskoristio Miralem Pjanić. Jedanaesterac je skrivio Parejo oborivši Cancela.

Juventus je dobio kazneni udarac i u 51. minuti, a Pjanić je još jednom bio siguran. U nastavku susreta Juve je znalački obranio prednost. Mandžukić je odradio svih 90 minuta.

VIDEO Valencia - Juventus 0:2

Manchester United je bez suviše stresa prošao gostovanje u Bernu protiv Young Boysa koji su izbacili zagrebački Dinamo. "Crveni vragovi" su slavili s 3-0, a golove su zabili Paul Pogba (35, 44-11m) i Anthony Martial (66).

Drugo kolo donosi susrete Juventus - Young Boys, te Manchester United - Valencia.

Gledaj utakmice na programima Planet sport, na Vip i B.net TV-u!

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider