Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjerujete li i vi?

Klopp vjeruje u prekid noćne more: ''Mi smo sada ovdje''

Navijači Liverpoola na ove će riječi sigurno podignuti čaše.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer engleskog premierligaša Liverpoola Jurgen Klopp smatra kako 'Redsi' ove sezone mogu osvojiti naslov prvaka, prvi nakon 1990. godine.

Liverpool je sa 18 naslova prvaka drugi najuspješniji engleski klub iza Manchester Uniteda sa 20 titula, no 'redsi' šampionski naslov čekaju već 26 godina.

"Ne radi se o posljednjih 26 godina. Mi smo sada ovdje. Mi smo sadašnja generacija. Koliko god volimo igrače iz prošlosti koji su stvorili klub, ne možemo obaviti njihov posao. Moramo obaviti svoj posao. Dovoljno smo dobri za tako nešto," poručio je njemački stručnjak.

Otkako je Klopp prošlog kolovoza preuzeo Liverpool navijači se nadaju da bi napokon mogli proslaviti naslov prvaka. Prošle sezone Liverpool je bio osmi, a trenutačno drži drugo mjesto sa šest bodova manje od lidera Chelsea.

"Nismo klub koji najbolje plaća igrače, ali možemo ih dovoljno platiti da ostanu. Ovaj trenutak u Liverpoolu je fantastičan i moramo ga iskoristiti. Trenutačno igramo dobro i budućnost je svijetla," kazao je Klopp.

Otkako je 1992. startala Premier liga, Liverpool je najbliže naslovu bio 2001/02., 2008/09. i 2013/14. osvojivši drugo mjesto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider