Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
efekt "you'll never walk alone"

Nakon dirljive scene slomio se i veliki Jurgen Klopp: "Počeo sam plakati čim sam pogledao video"

Jurgen Klopp priznao je da je plakao kada je dobio video iz jedne bolnice u kojoj su zasvirali "You'll Never Walk Alone".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Liverpoola Jurgen Klopp ovih je dana poslao snažnu poruku podrške svima u borbi protiv koronavirusa koji je paralizirao sport u cijelom svijetu, osim u Bjelorusiji.

gol expired Zvijezda UFC-a nokautirala čovjeka ispred noćnog kluba pa poručila: "Vaše bake i djedovi mogu dobiti isto" divider

Njegova poruka izazvala je oduševljenje među fanovima, a sada se njemački trener našao u obrnutoj ulozi. On je bio taj koji je ostao oduševljen, bez riječi i suznih očiju.

"Jučer sam dobio video ljudi u bolnici ispred odjela intenzivne njege. Kada su zapjevali 'You'll Never Walk Alone', iste sam sekunde zaplakao", otkrio je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

gol expired Ružan kraj najljepše Dinamove priče: Sjetite se što je nedavno viknuo treći brat Mamić divider

Na videu se vidi bolničko osoblje koje polako dolazi do ulaza u intenzivnu njegu uz pjesmu "You'll Never Walk Alone" te ju s rukama u zraku, mašući lijevo-desno, pjeva. S druge strane vrata nalazili su se liječnici i pomoćno osoblje koje je prihvatilo pjesmu te također podiglo ruke u zrak.

Recimo da je ovaj scenarij dogovoren u brojnim bolnicama diljem Engleske i Europe, odnosno da se na razglas pusti pjesma "You'll Never Walk Alone" i da se liječnicima i svima koji brinu o bolesnicima pruži podrška. 

Uistinu dirljiva scena koja izaziva suze radosnice...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider