Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nikad razmišljao o odlasku"

Liverpool potpisao najveće pojačanje za iduće desetljeće: "Znao sam da smo idealni jedno za drugo"

Liverpool je produljio ugovor s njemačkim strategom Jurgenom Kloppom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jurgen Klopp produljio je ugovor s Liverpoolom do ljeta 2024. godine. Vijest je na svojoj službenoj stranici objavio aktualni europski prvak, koji je jako ponosan na novi postignuti dogovor.

"Trener će produljiti svoj boravak u Redsima do 2024. godine, što znači da će ostati s nama još četiri i pol godine", stoji na klupskoj stranici Liverpoola.

"Osobno za mene ovo je izjava namjere utemeljena na mojim saznanjima o onome što smo kao partneri postigli do sada i što još imamo za postići", kazao je Klopp pa nastavio.

MMA KVIZ

"Kada sam dolazio u jesen 2015. godine, imao sam osjećaj da smo Liverpool i ja stvoreni jedno za drugo i upravo zato sam produljio svoju vjernost do 2024. godine. Ovaj klub je tako dobro mjesto i nikada ne bih ni razmislio o odlasku", rekao je između ostalog Klopp nakon potpisivanja novog ugovora.

Otkako je stigao na Anfield, Klopp je s Liverpoolom osvojio Ligu prvaka i još jednom igrao u finalu. Osvojio je UEFA-in superkup te bio finalist Europske lige i engleskog Liga kupa.

MMA ŠKOLA

Ove sezone na najboljem je putu da vrati naslov prvaka Engleske na Anfield. Redsi su posljednji put bili prvaci 1990. godine, prije točno 30 godina! Liverpool nakon 16 odigranih kola (od 38 sveukupno) vodi na ljestvici s osam bodova prednosti ispred Leicestera te čak 14 ispred branitelja naslova Manchester Cityja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider