Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Predugo sam u ovom poslu"

Klopp nakon demoliranja Cityja pokazao zašto je veliki trener: "Zašto bih slavio?"

Klopp je nakon visoke pobjede nad Manchester Cityjem ostao skroman, svjestan da ga čeka teških 90 minuta u uzvratu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp još je jednom pokazao da ima lijek za nogomet Pepa Guardiole. U prvoj utakmici četvrtfinala stigao je do druge ovosezonske pobjede protiv Katalonca, i to na kakav način: njegov je Liverpool s 3:0 razbio Pepov Manchester City.

No svjestan je Klopp da još nije gotovo; legendarni kapetan Liverpoola Steven Gerrard njihovu je igru nazvao ''savršenom'', ali Klopp je ostao skroman.

''Pobijedili smo najbolju momčad na svijetu – bila je to vrlo dobra utakmica'', rekao je.

''Sad bih mogao reći svašta, ali to će ih samo dodatno razljutiti. Odgovorim li na vaša pitanja onako kako vi to želite, Pep će svojim igračima samo morati pokazati novine u svlačionici i reći 'evo što je Klopp rekao''', dodao je.

''Morat ćemo opet naporno raditi, još nismo u polufinalu. Zašto bih slavio? O tome možemo razgovarati nakon sljedeće utakmice'', rekao je Klopp, koji je svjestan da je momčad poput Cityja itekako sposobna zakomplicirati situaciju u uzvratu.

''Predugo sam u ovom poslu i znam da nije gotovo. Naravno, 3:0 je bolje od 1:0, 2:0 ili 3:1, ali ovo je samo poluvrijeme. Nitko nije plesao po svlačionici nakon rezultata na poluvremenu'', rekao je.

Pep Guardiola nakon utakmice nije imao zamjerki na svoju momčad.

''Nemam previše zamjerki. Nitko ne vjeruje u nas, ali imamo još jednu utakmicu. Moramo to prihvatiti, čeka nas Manchester United na domaćem terenu, a nakon toga Liverpool. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Bit će teško, ali vjerujemo u prolaz'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider