Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počinje jedna era

Kreator najvećeg uspjeha Liverpoola zadnjih godina: ''Ovo je tek početak''

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp vjeruje da je osvajanje prvog trofeja s Liverpoolom tek početak, jer ekipi koju je okupio najbolje godine tek dolaze.

Jürgen Klopp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool se okitio šestim naslovom prvaka Europe te su ispred njega ostali samo Real Madrid (13) i Milan (sedam). Međutim, za Kloppa je završila i serija od šest poraza u finalima, ali što je još važnije, za većinu njegovih igrača to je bio prvi veliki trofej u karijeri. A menadžer Redsa predviđa kako neće biti posljednji.

''Sada smo nešto osvojili i nastavit ćemo. Želimo osvajati trofeje. Rekao sam, ovo je tek početak za ovu grupu igrača'', izjavio je Jürgen Klopp te nastavio:

''To je i dalje skupina igrača koja je u jako dobrim godinama, većini njih tek slijedi najbolje vrijeme u karijeri. Što se tiče mene, stvarno sam sretan. Imamo puno srebrnih medalja i sada ću pored njih moći staviti jednu zlatnu.''

gol expired Klopp komentirao u svom stilu: "Jeste li ikad vidjeli ovakvu borbu bez benzina u spremniku?" divider

Dvojica Kloppovih starijih igrača, kapetan Jordan Henderson i veteran James Milner, podnijeli su svoje kritike od kada je njemački stručnjak zasjeo na klupu 2015. godine.

''Sretan sam zbog njih. Znate što su ljudi govorili o nekoliko igrača iz ove momčadi. Svi oni su vrlo važni. Bez Milnerovog govora u svlačionici prije utakmice neke stvari ne bi bile moguće. To je jako važno'', objasnio je menadžer Liverpoola.

''Ali pogledajte moje trenere, što smo sve napravili tijekom godine kako bismo napravili korak naprijed. Uzeti 97 bodova u prvenstvu i osvojiti Ligu prvaka je stvarno nevjerojatno'', zaključio je.

Alisson u zagrljaju sa suigračima (Foto: AFP) Junak finala Lige prvaka: ''Puno je stvari koje mi prolaze kroz glavu, moja žena će uskoro roditi'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider