Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nula u zaprešiću

Jurčević bez pobjede protiv Intera u svojoj drugoj utakmici na klupi Dinama

Inter i Dinamo odigrali su u Zaprešiću 0:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Jurčević nije uspio doći do druge pobjede u svojoj drugoj utakmici na klupi Dinama. Nakon pobjede nad Rudešom prije dva tjedna, Dinamo je odigrao tek 0:0 na gostovanju u obližnjem Zaprešiću.

Unatoč terenskoj nadmoći, većem posjedu lopte i prilikama koje su stvarali izabranici Nikole Jurčevića, Dinamo nije uspio postići pogodak koji bi mu donio 19. prvenstvenu pobjedu u ovoj sezoni. U prvom poluvremenu najbolje su prilike propustili Dani Olmo i Mario Gavranović.

U drugom dijelu najbliži je pogotku bio Ante Ćorić, koji je u 82. minuti precizno i snažno pucao iz slobodnog udarca, ali je Interov vratar Ante Mrmić uspio loptu izvući ispod grede. Na teškom, kišom natopljenom terenu, Dinamo nije uspio graditi tečne napade, a Interu je bilo nešto lakše braniti pa je momčad Samira Toplaka uspjela u svojoj misiji i vodeću momčad ostavila bez pobjede.

Srećom za njih, Hajduk i Rijeka su remizirali u Jadranskom derbiju na Poljudu pa je prednost ostala devet bodova ispred drugoplasiranih Splićana.

Nakon blještavila stadiona Premierlige, Jurčević se brzo upoznao s realnošću HNL-a. Dok je na utakmici s Rudešom bilo jedva dvije stotine gledatelja, u Zaprešiću ih nije bilo puno više, tek negdje oko 700-injak.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider