Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je veselo

Torcida ušla na tribinu i priredila vatreno slavlje za juniore: Sve su pratili Livaja i Perišić

Torcida je priredila vatreno slavlje za juniore Hajduka koji su osvojili naslov Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem kolu juniorskog prvenstva Hajduk je s visokih 3:0 svladao Dugopolje, čime su mladi igrači splitske momčadi stavili točku na kraj sjajne šampionske sezone.

Već nakon prvog poluvremena Hajduk je vodio 3:0 Čuićevim pogocima, a do kraja susreta rezultat se nije mijenjao. Početkom drugog poluvremena na tribinama su se pojavili brojni navijači koji su pripremili vatreno slavlje za svoje ljubimce.

Čim je glavna sutkinja susreta Jelena Pejković odsvirala kraj susreta, nastala je prava ludnica na terenu. Juniori Hajduka potrčali su prema tribini pomoćnog terena na Poljudu, popeli se na ogradu i proslavili titulu s navijačima.

Livaja i Perišić pratili susret juniora

"Drago mi je što su navijači uspjeli doći na tribinu, igrači se na to moraju naviknuti. Kada dođu u prvu momčad, moraju znati koliko je ovaj dres bitan, moraju ga s ponosom nositi", rekao je trener juniora Marijan Budimir.

Već ranije Hajduk je osigurao naslov prvaka, a sada su za to dobili zaslužena priznanja, medalje i pehar.

"Bili smo najbolji od prvog do zadnjeg kola, ovo ćemo dobro proslaviti, a onda razmišljati o novoj sezoni i Ligi prvaka", zaključio je Budimir, čija je momčad završila sezonu s 24 pobjede, jednim remijem i tek jednim porazom.

Za kraj dodajmo kako su susret pratili Marko Livaja, Stanko Jurić, ali i hrvatski reprezentativac koji trenutačno nosi dres milanskog Intera, Ivan Perišić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider