Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skromni Janković

Junak Rijeke poslije derbija otkrio: "Iskreno, meni će biti najteže poslije ovog gola"

Niko Janković je pogodio iz jedanaesterca za pobjedu Rijeke.

Niko Janković (Foto: Cropix)

Niko Janković bio je heroj Rijeke u Jadranskom derbiju. Njegovim golom iz kaznenog udarca Rijeka je kod kuće pobjedila Hajduk i preuzela vrh poretka.

"Jako nam je drago radi ove pobjede. Tri boda su tu, to smo i htjeli. Sad smo se probili na vrh i najvažnije je ostat skroman i ponizan. Radimo u tišini, to je naš put.", rekao je Janković.

Istaknuo je kako mu ova pobjeda puno znači iako je rodom iz Sinja, a svi njegovi prijatelji navijaju za Hajduk.

"Puno nam znači ova pobjeda, nećemo se lagati. Ovo je bio derbi, meni će iskreno biti najteže. Ja sam inače rodom iz Sinja, a prijatelji su mi svi navijači Hajduka, ali drago mi je da smo dobili. Nadam se da ćemo tako nastavit i dalje."

Niko Janković VIDEO Pogledajte trenutak koji je odlučio pobjednika Jadranskog derbija divider

U 63. minuti Janković se odlučio preuzeti odgovornost i pucati jedanaesterac, koji se na kraju pokazao ključnim trenutkom utakmice.

"Cijela ekipa igra savršeno, dečki se bacaju na glavu. Imao jednu karakternu mladu ekipu. Svaka čast dečkima, ja sam dana uzeo pucati taj jedanaesterac, ali najvažnije je da su tri boda tu.", izjavio je Janković.

Atraktivan derbi

Za razliku od derbiju u Splitu između Hajduka i Dinamo, današnji je itekako bio gledljiv i zanimljiv. Iako rezultat možda to ne govori, bila je to utakmica koja je na trenutka bila izrazito atraktivna.

"Inače mi igramo tako da ima puno šansi u utakmici. Ja mislim da je derbi bio gledljiv, dapače da je bila odlična utakmica i još jednom ističem da mi je drago što je otišla na našu stranu."

Armada i Torcida Verbalni rat na tribinama: Armada i Torcida izmjenjivale gnjusne poruke divider

Slijedi reprezentativna pauza, a Rijeka neće odmarati već će igrati prijateljsku utakmicu s Udineseom.

"Odmorit ćemo se. Neki dečki idu igrati za reprezentaciju, a mi ostali nastavit ćemo vrijedno trenirati tu u Rijeci, ostati ponizni i skromni. Idemo u nove pobjede.", zaključio je Janković

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider