Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVI GA PREPORUČUJU

Joško Gvardiol je ''savršeni transfer'': Tko će se na kraju počastiti Hrvatom?

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol na transfer-tržnici je i dalje jedna od glavnih meta.

Galerija Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol +6 Joško Gvardiol

Bliži se kraj sezone u nogometnim prvenstvima, a mnogi već naširoko razglabaju o pojačanjima najbogatijih svjetskih klubova. Najviše novca je u Premier ligi, gdje bi ovog ljeta, ako se odluči na odlazak iz Leipziga, mogao završiti Joško Gvardiol.

Hrvatski reprezentativac nije samo najtraženiji član Vatrenih već je i jedan od najtraženijih svjetskih nogometaša. Nije pitanje koji bi ga klub htio imati u momčadi, već tko si Gvardiola ovog ljeta može priuštiti.

Gvardiol je transfer snova i za najbogatije

Poznata je Gvardiolova želja za nastavkom karijere u Premier ligi, iako je sam istaknuo kako mu se zasad ne ide iz Bundeslige. No zov najbogatije lige svijeta sve je jači. Znamo da je kao dječak simpatizirao Liverpool, ali otvoren je za sve klubove.

Liverpool posustaje, Arsenal novi takmac

Manchester City i Chelsea već su neko vrijeme zainteresirani, a posljednje informacije s Otoka kažu kako Redsi ne misle iskrcati više od 90 milijuna eura za novog stopera.

Mnogi takve signale smatraju pogreškom jer momčadi Jürgena Kloppa očajnički treba pojačanje koje bi i Van Dykea možda vratilo u život.

Poznati novinar Paul Brown sugerirao je pak Arsenalu da razbije blagajnu radi Gvardiola.

''Trebali bi ga uzeti. Mislim da je on savršen. Arsenal će igrati Ligu prvaka, postat će atraktivni opet, pa zašto ne pošalju ponudu?'' rekao je Brown.

City i Chelsea i dalje glavni konkurenti

Times je nedavno pisao kako će u ljeto 2024. biti aktivna odštetna klauzula za Joška. Ona iznosi više od 100 milijuna eura i Chelsea će svakako biti u igri. No hoće li Gvardiol uistinu dočekati ljeto 2024. godine u Bundesligi ili će novi napad engleskih bogataša ovog ljeta ipak uroditi plodom, saznat ćemo u narednim mjesecima.

Jedno je sigurno, Joško Gvardiol je i dalje glavna meta na tržištu transfera. Manchester City, Chelsea, Liverpool ili Arsenal, kladimo se na jedan od tih klubova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider