Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SRETNO, MAJSTORE

Josip Šutalo dogovorio povijesni transfer u velikana: Odlazi već nakon AEK-a?

Josip Šutalo postaje igrač Ajaxa.

Josip Šutalo (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Ono o čemu se već dugo priča danas bi moglo postati i službeno. Josip Šutalo na korak je do potpisa za Ajax, pišu nizozemski mediji.

Isti izvori navode da je stoper Vatrenih već napustio Zagreb i spremno iščekuje potpis velikog ugovora, mogli bi ga nazvati i povijesnim jer ulazi u najveće transfere u povijesti Modrih.

No sve će biti jasnije ako Šutala ne bude na večerašnjem treningu pred AEK. Pretpostavlja se da bi ipak trebao odigrati sutrašnji dvoboj.

Joško Gvardiol i Neymar Francuzi: Gotovo je! Neymar napušta PSG, ali i Europu, i dobiva 320 milijuna eura divider

Dinamo će navodno dobiti 25 milijuna eura za svog dragulja. Stoper iz prvog sastava treće nogometne sile svijeta odlučio je prihvatiti ponudu nizozemskog velikana, iako ga se povezivalo s RB Leipzigom nakon odlaska Joška Gvardiola u Manchester City.

Hrvatska obrana u Ajaxu

Šutalo ima 23 godine, a prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura. Za Dinamo je upisao 86 utakmica, zabio šest golova i dodao četiri asistencije.

Josipu Šutalu neće bit dosadno u Amterdamu, društvo će mu praviti Jakov Medić, 25-godišnji hrvatski stoper koji je nedavno potpisao za Ajax i baš bi sa Šutalom trebao igrati u prvih 11.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider