Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKVA SJAJNA VIJEST

Bayern na najbolji mogući način nagradio Josipa Stanišića pred svjetsko prvenstvo

Iz najvećeg njemačkog nogometnog kluba pokazali su koliko povjerenja imaju u hrvatskog reprezentativca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tik pred odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar, hrvatski reprezentativac Josip Stanišić dogovorio je sjajan posao. Sa svojim klubom, njemačkim velikanom Bayernom, potpisao je ugovor do 2026. godine.

Tako Josip može zadovoljan i motiviran otputovati u Katar, gdje svakako konkurira za mjesto u sastavu, na poziciji desnog bočnog braniča. Ugovor s njim potpisao je Bayernov sportski direkt Hasan Salihamidžić, koji je izrazio zadovoljstvo što u klubu ostaje momak koji je proizvod njihove omladinske škole.

Nagelsmann ga učinio prvotimcem

22-godišnji Stanišić je u prvi sastav Bayerna uskočio početkom prošle sezone, kad ga je Julian Nagelsmann povukao iz druge momčadi, nakon ozljede Benjamina Pavarda.

Do povratka Francuza na teren bio je standardan, da bi onda ipak izgubio svoje mjesto u momčadi. Niti ove sezone ne igra puno, no upisao je po pet nastupa u Bundesligi i Ligi prvaka, od čega dva puta u početnom sastavu.

Osim na desnom boku, Nagelsmann ga ove sezone koristi i na lijevom, kao zamjenu za Alphonsa Daviesa, igrača s kojim bi se mogao susresti na terenu u Katru, ako mu Zlatko Dalić ukaženje povjerenje za susret protiv Kanade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider