Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sule u karanteni

Josip Stanišić pozitivan na COVID-19, završila karantena za Tudora

Branič Vatrenih i Bayerna Josip Stanišić pozitivan je na COVID-19...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog prvaka Bayerna Josip Stanišić (21) pozitivan je na COVID-19, objavio je njemački prvak.

"Branič Bayerna potpuno je cijepljen i otišao je u izolaciju kod kuće. Osjeća se dobro," objavili su Bavarci.

Stanišić je proteklih deset dana bio s hrvatskom reprezentacijom u završnici kvalifikacija za svjetsko prvenstvo, a u susretu protiv Rusije ušao je u igru u 86. minuti umjesto Andreja Kramarića. "Vatreni" su pobijedili Rusiju sa 1-0 izborivši plasman u Katar.

U karanteni se nalazi i Bayernov branič Niklas Sule koji je bio pozitivan prije 10 dana. Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Serge Gnabry i Eric Maxim Choupo-Moting koji su kao njegovi kontakti bili u izolaciji, vratili su se treninzima.

Bayern se trenutačno nalazi na vrhu Bundeslige, a u petak gostuje kod Augsburga. Idućeg tjedna Bavarce očekuje ogled protiv kijevskog Dynama u Ligi prvaka.

Završila karantena za Tudora

U isto vrijeme karantena za hrvatskog nogometnog stručnjaka Igora Tudora je završila i može se vratiti redovnim aktivnostima, objavio je njegov klub Verona.

"Najnoviji dijagnostički testovi na Covid-19 koje je obavio Igor Tudor dali su negativne rezultate i trener se može vratiti redovnim aktivnostima," poručili su iz kluba.

Tudor je bio pozitivan na koronavirus 9. studenog, nakon gostovanja u Napulju.

Verona se trenutačno nalazi na 10. mjestu talijanskog prvenstva sa 16 bodova, tri manje od mjesta koje osigurava Europu, te sedam više od zone ispadanja.

U idućem kolu Veronu 22. studenog očekuje domaći ogled protiv susjeda na ljestvici Empolija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider