Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrvatski okršaj

Josip Juranović otkrio što mu je Luka Modrić rekao poslije njihove utakmice u Ligi prvaka

Juranovićev Celtic i Modrićev Real igrali su prošli tjedan međusobno u Ligi prvaka.

Josip Juranović (Foto: Afp)

Aktualni prvak Europe Real Madrid gostovao je u 1. kolu Lige prvaka kod Celtica i slavio 3:0, a na suprotnim stranama našli su se kolege iz hrvatske reprezentacije, za škotskog prvaka igrao je Josip Juranović, a za španjolskog Luka Modrić.

Luka Modrić Modrićev potez prozvali remek-djelom: "Branič Celtica morao je sjesti da ovo vidi" divider

Kapetan hrvatske reprezentacije bio je jedan od najboljih na terenu i strijelac za Kraljevski klub, a bivši igrač Hajduka iskoristio je Lukin dolazak u grad za čašicu razgovora.

Rekao mi je da smo dobri i da tako nastavimo

"Porazgovarao sam s Lukom Modrićem poslije utakmice i rekao mi je da imamo dobru momčad, odnosno da smo dobro igrali, osobito u prvom poluvremenu. Dodao je da samo trebamo tako nastaviti, a uspijemo li, sigurno ćemo osvojiti nekoliko bodova u našoj skupini te se možemo boriti za drugo mjesto“, otkrio je Josip Juranović škotskim medijima.

Luka Modrić VIDEO Škoti se naklonili maestru Luki Modriću: Pogledajte kako su ga ispratili s terena divider

“Što reći o Luki? Kapetan mi je u reprezentaciji, sjajan je čovjek i kao što ste mogli svjedočiti prošli utorak, odličan nogometaš.“

Celtic će u drugom kolu Lige prvaka u goste Šahtaru na njihov privremeni teren u Varšavu, a Real Madrid će ugostiti RB Leipzig i ponovo susresti kolegu iz reprezentacije Joška Gvardiola.

Tablica skupine F Lige prvaka:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider