Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuo je odlično!

Brekalo nastavio sjajnu formu iz Hajduka: Novi trener mu dao 90 minuta, odmah se pokazao

Hrvatski nogometaš Josip Brekalo se želi dokazati novom treneru Fiorentine.

Josip Brekalo (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Josip Brekalo se nakon šestomjesečne posudbe u Hajduku vratio u svoj matični klub Fiorentinu.

Zimus je na Poljud stigao s ciljem da se izbori za minutažu i poziv izbornika Zlatka Dalića, te da pomogne Bijelima u borbi za naslov prvaka. Iako nije ispunio posljednja dva cilja, Brekalo je bio zadovoljan odrađenom posudbom.

U nedavnom medijskom istupu je kazao da se vratio u puno bolju formu, a to potvrđuju i njegove brojke iz proljetnog dijela sezone. U 16 nastupa upisao je dva pogotka i osam asistencija, te se u Firencu vratio pun samopouzdanja i želje za dokazivanjem:

"Sad se vraćam u Fiorentinu na pripreme, došao je novi trener i moj je cilj dokazati se", priznao je Brekalo koji je nastavio sjajnu formu iz bijelog dresa.

Raffaele Palladino, koji je nedavno preuzeo Viole, je odmah bacio Brekala u vatru, dao mu je svih 90 minuta u prijateljskom susretu protiv Reggiane (4:0), a ovaj mu je to vratio na sjajan način. Brekalo je naime upisao asistenciju za treći pogodak Fiorentine na utakmici u 65. minuti susreta, a strijelac je bio Christian Kouame.

Dodajmo kako hrvatski nogometaš ima ugovor s Fiorentinom do ljeta 2026. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 3,5 milijuna eura.

Rafael Nadal Nadal nakon meča uzdahnuo "Preživio sam", a onda nahvalio Hrvata: "Jedan od najboljih protiv kojih sam igrao" divider

Juliane Frühwirt Nijemica progovorila o horor ozljedi, morala je na transplantaciju jezika: "Bilo je krvi posvuda" divider

Sergej Jakirović Dinamo blizu velikog pojačanja: Hajduk s Rakitićem i Džekom ne plaši Modre divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL