Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
monaco nastavio s rasprodajom

Unatoč velikom zaostatku za Cityjem i blamaži protiv Bristola, Mourinho na klupi Uniteda do 2020.!

Jose Mourinho produljio je ugovor s Manchester Unitedom do 2020. godine.

Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Karizmatični portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho produžio je ugovor s engleskim velikanom Manchester Unitedom do ljeta 2020. godine s mogućnosti produžetka suradnje na još jednu godinu.

"Počašćen sam i ponosan što sam menadžer Manchester Uniteda. Oduševljen sam da u klubu osjećaju i vjeruju kako sam upravo ja pravi menadžer za ovaj veliki klub u doglednoj budućnosti. Stvaramo uvjete za briljantnu i uspješnu budućnost Manchester Uniteda. Volim svoje igrače i zadovoljan sam što ćemo biti zajedno barem još tri godine", kazao je 54-godišnji Mourinho.

Mourinho je na klupu "crvenih vragova" sjeo u ljeto 2016. godine, te je u prvoj sezoni osvojio engleski Liga kup i Europsku ligu.

Manchester United je trenutačno drugi na ljestvici Premierlige sa 12 bodova manje od vodećeg gradskog rivala Cityja.

Engleski prvoligaš Southampton angažirao je argentinskog napadača Guida Carrilla (26), dosadašnjeg člana Monaca, s kojim je potpisao ugovor na tri i pol godine.

Carillo je u Southampton stigao za 19 milijuna funti, čime je postao najskuplji igrač u povijesti kluba.

U Southamptonu će se Carrillo ponovno udružiti s trenerom Mauriciom Pellegrinom, koji ga je vodio u Estudiantesu. Ove je sezone u dresu Monaca upisao 24 nastupa u svim natjecanjima i postigao osam pogodaka.

Nakon 24 odigrana kola Southampton se nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu ljestvice sa 22 boda, jednim manje od Stokea i Brightona koji se nalaze u zoni spasa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider