Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dolazi zidane

Jose Mourinho ovaj vikend dobiva otkaz i nečuvenu odštetu od Manchester Uniteda!

Bez obzira na rezultat subotnje utakmice, Jose Mourinho dobit će otkaz u Manchester Unitedu, prenose engleski mediji.

Zinedine Zidane i Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ako je vjerovati britanskim medijima, vrijeme Josea Mourinha u Manchester Unitedu je isteklo. Portugalac će ovog vikenda dobiti otkaz, bez obzira na ishod subotnje utakmice protiv Newcastlea.

"Situacija s Mourinhom je dostigla točku bez povratka. Čak i ako pobijedi u subotnjoj utakmici, on više neće biti menadžer Manchester Uniteda", piše Mirror.

"Portugalac je u otvorenom ratu s igračima (Pogba i Alexis Sanchez), navijačima i nekim ljudima iz kluba, zbog čega su izvršni predsjednik Ed Woodward i ostali članovi upravnog odbora izgubili strpljenje s njim", prenosi drugi britanski tabloid.

Mourinho nema nijedan argument na svojoj strani da bi ga prije svega Woodward odlučio zadržati. United je 10. na premierligaškoj ljestvici s devet bodova zaostatka za vodećim dvojcem Manchester Cityjem i Liverpoolom. Kap koja je prelila čašu kod navijača i uprave bio je remi u Ligi prvaka s Valenijom.

Bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane vjerojatni je Mourinhov nasljednik na klupi Crvenih vragova. Portugalac će za uručeni otkaz dobiti čak 20 milijuna eura odštete, a mnogi vjeruju da je upravo to razlog zbog kojeg Jose već do sada nije dao otkaz, jer bi u suprotnosi dobio - ništa.

Dok se ne sredi dolazak Zidanea, Michael Carrick trebao bi preuzeti klupu Uniteda na utakmicu do dvije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider