Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogriješio je

Jose Boto demantirao da ga je zvao Andrej Plenković: Problem se javio oko engleskog jezika

Boto je u međuvremenu dobio brojne poruke podrške, a sada se ponovno oglasio.

Jose Boto (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Grad Osijek, ali i cijelu Hrvatsku šokirala je vijest o propucanom automobilu kojeg koristi Jose Boto, novi sportski direktor Osijeka.

Portugalski stručnjak za vrijeme pucnjave nije bio u Hrvatskoj, a odmah se oglasio i jasno rekao da neće napustiti Osijek.

Boto je u međuvremenu dobio brojne poruke podrške, a u jednom obraćanju medijima rekao je da ga je nazvao i premijer Hrvatske, no ubrzo je to demantirao.

''Nakon što mi je prošloga tjedna propucan automobil dok sam bio na odmoru u rodnom Portugalu, danas sam se u Osijeku obratio medijima. Govoreći o nizu tema, spomenuo sam i pozive podrške koje sam primio od predstavnika vlasti, što su prenijeli i mediji. Pogrešna je, međutim, informacija kako me nazvao predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Naime, istina je da me je kontaktirao gradonačelnik Osijeka Ivan Radić. Misleći na gradonačelnika Osijeka, izgovorio sam da me nazvao premijer, što je bio lapsus uslijed umora i korištenja engleskog jezika. Zbog mogućeg nesporazuma koji bi mogao nastati, ovim putem pozivam medije da isprave netočnu informaciju, ako su je prenijeli. Još jednom koristim priliku zahvaliti svima koji su mi iskazali podršku i naglasiti kako ću svojim radom nastojati podići klub, ali i Hrvatsku nogometnu ligu na višu razinu!'', napisao je Boto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što kažete na prvih 45 minuta? 

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Velika pogreška domaćeg stopera, gosti vode ----> https://bit.ly/4dRbq2d
Kako će završiti na Poljudu? 

Utakmicu pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Prognoza rezultata?