Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se drama

Još jedan insajder objavio da Ivan Perišić dolazi u Hajduk

Sve više izvora spominje da je Ivan Perišić blizu povratka na Poljud.

Ivan Perišić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nastavlja se drama oko povratka Ivana Perišića u Hajduk. Pravu euforiju je pokrenuo Gianluca Di Marzio objavom na Twitteru, ali sve je brzo splasnulo nakon što se oglasio najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

On je dodao da nema konkretnih ili službenih naznaka da bi hrvatski nogometaš mogao raskinuti ugovor s Tottenhamom i vratiti se na Poljud, što je izazvalo burnu reakciju navijača.

Porukama su zatrpali talijanskog novinara, a jedan od navijača pozvao se na novinara Nicholu Schiru, koji pak piše da je Perišić blizu povratka na Poljud.

Na valu te informacije, javio se i turski novinar Ekrem Konur koji dodaje da je Hajduk krenuo po Perišićev potpis, i to posve besplatno.

No koliko istine ima u svemu tome? Romano se posljednjih mjeseci, pa i godina pokazao kao najpouzdaniji izvor kada su u pitanju nogometni transferi, a sinoć je iz splitskih nogometnih krugova stigla informacija da od Perišićevog povratka na Poljud još nema ništa.

Tko zna, možda se nešto promijeni u dogledno vrijeme. Romano je potvrdio da nikakva odluka nije donesena o Perišićevom raskidu ugovora s Tottenhama, barem ne do sada...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider