Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mama je sve zakuhala

Oglasio se menadžer Cristiana Ronalda: Otkrio što misli o senzacionalnom povratku u bivši klub

Majka Cristiana Ronalda obećala je da će sljedeće sezone obući dres Sportinga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo se ovoga ljeta neće vratiti u Sporting, rekao je njegov agent Jorge Mendes nakon što je majka napadača Juventusa Dolores Aveiro kazala kako će CR7 iduće sezone igrati na stadionu Jose Alvalade.

"Cristiano je ponosan na Sporting koji je osvojio prvenstvo, što je i javno pokazao," rekao je Mendes za portugalski list Record. Nakon skoro dva desetljeća čekanja, lisabonski Sporting je osvojio naslov prvaka.

"Ali u ovom trenutku njegovi planovi nisu vezani za Portugal," dodao je njegov agent.

Prije nekoliko dana Ronaldova majka Dolores je kazala kako će ga nagovoriti na povratak u Sporting čiji je dres nosio do 2003. godine kada je za 19 milijuna eura prešao u Manchester United.

"Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade," izjavila je za portugalsku televiziju.

Nema Lige prvaka, nema Ronalda

Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Juventusom, a nagađa se kako bi mogao napustiti klub, ako "Stara dama" ne izbori plasman u Ligu prvaka.

Juve je trenutačno na petom mjestu sa 72 boda, bod manje od četvrtoplasiranog Napolija. Milan i Atalanta imaju po 75 bodova, a na vrhu je novi prvak Inter sa 88 bodova. Upravo će protiv Intera u subotu Juventus igrati u Torinu.

Portugalac je ove sezone u dresu Juventusa zaigrao 32 puta, zabio je 28 golova i upisao dvije asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider