Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva golčina!?

Barcelona može mirno spavati: Pogledajte novu zvijer La Masije

Već jedno dulje vrijeme kruži pitanje što se događa s Barceloninom školom La Masijom? Oni koji sumnjaju u nju obavezno moraju pogledati novu zvjerku koja će uskoro zaigrati na najvećoj sceni

Uz UEFA-inu "klasičnu" Ligu prvaka paralelno se igra i juniorska (do 19 godina). U srijedu su kompletirane sve utakmice osmine finala, a jedna od momčadi koja je izborila četvrt završnicu je Barcelona.

Mlada momčad iz Katalonije slavila je kod kuće protiv Borussije Dortmund s 4:1, a čudesni trenutak dogodio se u 68. minuti susreta.

Jordi Mboula (17) primio je loptu na centru igrališta, a onda u stilu Lionela Messija predribljao dvojicu igrača gostujuće momčadi, uz nekoliko čudesnih poteza, te potom neobranjivo zabio za 4:1.

Desnokrilni napadač kongoanskih korijena postao je internetski hit, a prema mišljenju mnogih Barcelona može mirno spavati što se budućnosti tiče. Mboula je ove sezone u juniorskoj Ligi prvaka zabio šest pogodaka i pritom dva puta asistirao u svega sedam odigranih utakmica.

Lani je debitirao za reprezentaciju Španjolske do 19 godina, a u prvom je nastupu postigao dva pogotka te asistirao za jedan i to sve u 57 minuta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider