Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nedostaješ mi"

Kapetan Liverpoola iznenadio i rasplakao Dejana Lovrena: "Bio si naš vođa i bez te vrpce. Svi ti se divimo"

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson poslao je pismo i lijepi poklon bivšeg suigraču i reprezentativcu Hrvatske Dejanu Lovrenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson iznenadio je hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, koji od ovog ljeta više nije član kluba, već je postao igračem Zenita iz Sankt-Peterburga. Henderson je našem stoperu poslao emotivno pismo i mali trofej pobjednika Premierlige.

"Dej, teško je zamisliti Liverpool bez tebe i, da ti budem iskren, još nismo ni svjesni toga da se nećeš vratiti. Bio si vrlo važan kotačić u našoj momčadi i jedan od najzaslužnijih zbog kojeg smo danas tu gdje jesmo - pobjednici i šampioni.

Nadam se da shvaćaš da te se smatra jednim od najboljih na svijetu. Nama i Hrvatskoj instalirao si mentalitet unutar svlačionice da se uvijek i do kraja borimo.

LOVREN PRIZNAO POGREŠKU I PROGOVORIO O PROBLEMU

Čak i kada ti je bilo jako teško, uvijek si bio ovdje za sve nas. Nikada neću zaboraviti na podršku koju si mi dao i razliku koju si donio kod mene kako bih mogao voditi ovu momčad. Uvijek si bio kapetan, čak i bez te kapetanske vrpce. Svi ti se divimo.

Izvan travnjaka si jedan od najvećih karaktera s kojima sam ikada dijelio svlačionicu. Svaki se nogometaš svijeta, neovisno o tome odakle dolazio, mogao s tobom povezati. To je nevjerojatna ljudska kvaliteta.

Već mi nedostaješ, iako se nadam da ćeš svakog dana doći u Melwood i naći se u sredini naše svađe ili rasprave. Nadam se da shvaćaš koliko te cijenimo i sve što si napravio za klub i za nas igrače. Ne mogu ti dovoljno zahvaliti i uvijek ti stojim na raspolaganju, kao i tvojoj divnoj obitelji, ako ti bilo što bude potrebno.

Sretno u budućnosti, ali znaj da u Liverpoolu uvijek imaš svoju braću ako ti bilo što zatreba.

YNWA, Hendo."

GOL DEJANA LOVRENA FRANCUSKOJ

Lovren je javno zahvalio kapetanu i Liverpoolu te priznao:

"Hvala ti, kapetane. Riječi nisu potrebne. Jedino nekoliko suza. Blagoslovljen sam čovjek koji je imao nevjerojatno iskustvo s tobom. Ti si pravi čovjek u svlačionici. Sretno u novoj sezoni i hvala ti na nevjerojatnom poklonu", napisao je i objavio Dejan Lovren na svojim društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider