Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša vijest

Suigrača hrvatskog reprezentativca iznenadio neugodan poziv iz policije: Ostao je bez čak 250 tisuća eura

Dok traju pripreme za ključni dvoboj Lige prvaka, nogometaša francuskog prvaka dočekala je loša vijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok traje licitacija za sjajnog napadača Dušana Vlahovića, Fiorentina se posvetila potrazi za njegovom zamjenom. Svjesni su da je samo pitanje vremena kada će srpski nogometaš odletjeti iz Firenze, tako da su svu pažnju usmjeriii na nogometaša Sassuola, Domenica Berardija i nogometaša francuskog prvaka Lilla, Jonathana Ikonea 

Spremni su za njega iskeširati od 15 do 20 milijuna eura, što je deset milijuna manje nego za Berardija, ali dok Ikone čeka rasplet situacije i trenira sa svojom momčad za ključni dvoboj Lige prvaka protiv Wolfsburga u Njemačkoj, zatekao ga je neugodan poziv iz policije o provali u njegov dom.

Provala se zbila ovog ponedjeljka, oko 18 sati, a prema prvim procjenama lopovi su otuđili bogat plijen, vrijedan čak 250 tisuća eura. Navodno se radi o kolekciji luksuznih satova, a policiju je obavijestila tvrtka za videonadzor koja je zamijetila provalnika, piše francuski L’Équipe.

Inače, za francusku momčad nastupaju i dva hrvatska nogometaša, vratar Vatrenih Ivo Grbić te Domagoj Bradarić.

Za kraj dodajmo da nogometaši Lilla sutra igraju ključni dvoboj za plasman u osminu finala Lige prvaka protiv Wolfsburga, a nakon pet odigranih kola sve momčadi u skupini G imaju šansu za plasman u knock-out fazu najelitnijeg europskog natjecanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider