Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav bi to povratak bio

Je li on pravi čovjek za voditi PSG-ove zvijezde? Pojavila se neočekivana opcija

Joachim Löw je kandidat za novog trenera PSG-a, piše njemački Bild.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sad kad su riješili ključno pitanje za kratkoročnu budućnost kluba - ostanak Kyliana Mbappea - u PSG-u je glavni prioritet postao pronaći trenera.

Mauricio Pochettino broji svoje zadnje dane na klupi Parižana, već mjesecima mediji licitiraju s imenom njegovog nasljednika.

Kao glavni kandidat figurira Zinedine Zidane, ali sad se pojavilo novo ime, prilično iznenađujuće.

Kako javlja njemački Bild, a prenose AS i brojni drugi europski mediji, Joachim Löw je čovjek o kojem ozbiljno razmišljaju na Parku prinčeva.

Bivši njemački izbornik izjavio je kako bi se, poslije dugih 15 godina, volio vratiti klupskom nogometu. Kontakti su navodno već uspostavljeni i čeka se rasplet situacije s Pochettinom.

Argentinac bi za potpis prijevremenog raskida ugovora trebao u džep staviti 15 milijuna eura nakon čega bi PSG mogao i službeno ići u proceduru imenovanja novog trenera.

Löw je inače od 2006. do 2021. bio izbornik reprezentacije Njemačke s kojom je najveći uspjeh ostvario 2014. kada je osvojio Svjetsko prvenstvo održano u Brazilu, svladavši u finalu zlatnim golom u Argentinu nakon što su u polufinalu uništili Brazilce s pobjedom od 7:1.

Osvojio je i Kup konfederacija 2017., dok je u finalu Europskog prvenstva 2008. poražen od one moćne generacije Španjolske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider