Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKO IZNENAĐENJE

Propali pregovori Southamptona i Amerikanca, Oršić i Ćaleta-Car još uvijek bez trenera

Prema pisanju engleskih medija, pregovori između Southamptona i američkog trenera Jesseja Marscha su prekinuti.

Jesse Marsch (Foto: Guliver Images)

Iako se kroz medije provukla informacija kako je Southampton već gotovo sve dogovorio s donedavnim menadžerom Leeds Uniteda, Jessejem Marschem, ovaj Amerikanac ipak neće preuzeti Svece.

Kako javlja Sky Sports, problemi su nastali oko propisanog trajanja ugovora, nakon čega je Marsch procijenio kako projekt Southamptona nije nešto u ovom trenutku dobro za njega.

Marsch je nakon otkaza ostao u Engleskoj

Marsch je prije nešto više od tjedan dana dobio otkaz u Leedsu, nakon manje od godinu dana na njihovoj klupi te je ostao u Engleskoj. Prošle sezone je u nevjerojatno napetoj završnici uspio s njima izboriti ostanak, no ove godine ponovno se našao u istoj borbi pa je vodstvo kluba procijenilo kako nije ispunio očekivanja.

Sveci tako nastavljaju tražiti trećeg menadžera ove sezone. Nakon što su u studenom smijenili Ralfa Hassenhüttla, koji ih je vodio gotovo četiri godine te je i dalje imao povjerenje navijača, doveli su Nathana Jonesa.

Ovaj Velšanin od početka nije imao povjerenja navijača, a kasnije im se zamjerio izjava i potezima, ali najviše time što je u osam ligaških utakmica doživio sedam poraz, čime se klub nalazi na posljednjem mjestu ljestvice. Njegov otkaz navijači su pozdravili s oduševljenjem.

Southampton za vikend gostuje kod Chelseaja, nakon čega im slijede dvije utakmice koje možemo nazvati najvažnijima u sezoni. Prvo odlaze u goste Leedsu, a onda će ugostiti Leicester City. Tko će ih voditi s klupe u tim utakmicama, za sada nije poznato.

Standings provided by Sofascore
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider