Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Bivši dinamovac je glavni adut makedonskog prvaka u Ligi prvaka: "Veliki je ulog u pitanju"

Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka Dinamo - Škupi igra se na Maksimiru od 21 sat.

Drugo pretkolo Lige prvaka donijelo nam je sraz Dinama i Škupija na Maksimiru, a trener aktualnog hrvatskog prvaka Ante Čačić ispremiješao je sastav, koji je za Dnevnik Nove TV prokomentirao bivši igrač Modrih, Jerko Leko.

Trener zagrebačkog sastava na klupi je ostavio Mislava Oršića, a od prve minute će krenuti Bruno Petković i Josip Drmić.

"Odlučio se na varijantu s kojom je krenuo protiv Hajduka u utakmici SuperSport Superkupa. Iako je bilo problema u prvom poluvremenu, curilo je na bokovima, ali sigurno su to analizirali. Oršić je žrtva, ali Petković, Drmić i Špikić su u sjajnoj formi, tako da mislim da je realna postava".

Modri imaju ulogu favorita protiv makedonske momčadi o kojoj se malo toga zna, ali, bez ikakve dvojbe, njihov najveći adut je Goce Sedloski, bivši nogometaš zagrebačkog sastava.

gol expired FOTO Makedonski navijači stigli u Zagreb, pogledajte kako se pripremaju za Ligu prvaka divider

"Jako dobro poznaje Dinamo, atmosferu, strah koje ove utakmice nose za Dinamo. Veliki je ulog u pitanju. Bio je trener druge momčadi Dinama, inzistirao je na žestokom, brzom tempu, tako da će to sigurno tražiti od nogometaša Škupija", rekao je Leko pa dodao kako vjeruje u Dinamov plasman u grupnu fazu Lige prvaka:

"Mislim da je to realnost. Mislim da će Dinamo sve biti bolji i bolji. Prvo poluvrijeme protiv Hajduka i Lokomotive nije bilo idealno, ali vjerujem da ćemo gledati dobar Dinamo u prvenstvu i Europi", zaključio je Leko. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider