Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ajoj, kakva procjena

Nisu svi oduševljeni povratkom Ronalda u Manchester: Jedan navijač je imao drukčije želje, svi mu se smiju

Povratak planetarnog popularnog Portugalca nije oduševio baš sve pristalice Crvenih vragova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo se vratio u Manchester United, klub u kojem je stekao svjetsku afirmaciju u periodu između 2003. i 2009. godine.

Portugalac će pokušati donijeti Crvenim vragovima trofeje, jer suša je sad već (pre)duga za jedan klub takve veličine.

Povratak Ronalda mnogi su navijači Uniteda doživjeli kao onu prekretnicu i naznaku boljih vremena za njihov klub. Mnogi, ali ne i svi.

Naime, jedan navijač, koji se zove Dave, za talkSPORT je iznio svoja razmišljanja koja su naišla na podsmijeh u engleskoj (nogometnoj) javnosti, a naročito na društvenim mrežama.

"Volio bih da je Ronaldo otišao u Manchester City, ne sviđa mi se što smo ga doveli", započeo je Dave i potom obrazložio svoju tezu:

"Prespor je, izgubio je na brzini i ne vjerujem da će dovoljno snažno trenirati. Obožavao sam Ronalda kad je igrao ranije za nas, ali mislim da je sad pogrešno vrijeme za njegovo dovođenje. Danny Ings je puno bolja opcija, a uz to i radi za momčad."

Ings je inače 29-godišnji povremeni engleski reprezentativac koji je početkom ovog mjeseca za odštetu od 25 milijuna funti prešao iz Southamptona u Aston Villu. U prva dva kola u novom klubu postigao je dva zgoditka, a ove subote bio je asistent za jedini zgoditak Ville u remiju s Brentfordom.

Ipak, da se provede nekakva anketa među navijačima Uniteda, ne sumnjamo da bi Dave bio u debeloj manjini...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider