Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što ste očekivali?

Je li vrijeme za otkaz Cosmiju ako ne dobije Goricu? "Njegovo dovođenje najgori je Miškovićev potez"

Večeras od 21 sat pogledajte 11. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu, u kojem je gostovao novinar Dnevnika Nove TV Milan Stjelja.

Poslije reprezentativne stanke vratio se Supersport HNL, a s njim se vratio i naš podcast Utakmicu po utakmicu, koji će ovaj ponedjeljak od 21 sat doživjeti svoje 11. izdanje na gol.hr-u.

Standardni član naše voditeljske četvorke Igor Ćurković bio je spriječen nastupiti u ovoj epizodi, ali ništa zato, UPU ima široku klupu i s nje je za potrebe ovog podcasta podigao sportskog novinara Dnevnika Nove TV Milana Stjelju.

Na tapeti su bile brojne teme s domaćih nogometnih pašnjaka, a između ostalog, razglabalo se o poslu koji je Serse Cosmi napravio u svoje dosadašnje četiri utakmice na klupi posrnule Rijeke. Zaključak naših voditelja je kako se nije puno toga promijenilo u odnosu na uvodni dio sezone. Naprotiv…

"Što ako Rijeka sad izgubi u Gorici, je li to otkaz Cosmiju nakon pet utakmica?" upitao je Mateo Pukšar, a Stjelja se ubacio:

"To mi je bio najgori potez od svega. Od njega ništa nisam očekivao."

"Ni gola nisu dali", poentirao je Ljubić.

"Nisam znao da će biti tako loše, niti im to želim", dodao je Stjelja.

"Ali sve četiri utakmice bile su teške, dvaput Hajduk, Osijek i Šibenik", pokušala je ublažiti situaciju Valentina, ali Stjelja se nije dao:

"Dovođenje Cosmija na klupu je bio baš zadnji čavao u lijes. Možda još nije jer je prerano, ali uh… Pa, što su očekivali od njega?"

Cijelu 11. epizodu Utakmicu po utakmicu pogledajte večeras od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider