Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nije zakoračio na travnjak"

Je li UEFA izašla Realu u susret? Sergio Ramos bez suspenzije uoči polufinala!

UEFA je odlučila ne pokretati slučaj protiv Sergija Ramosa, iako je od sudaca zaprimila prijavu da je stoper Reala bio u tunelu za igrače za vrijeme utakmice, unatoč suspenzije zbog koje je morao biti na tribinama.

Sergio Ramos za vrijeme utakmice protiv Juventusa (Screenshot)

Dva dana nakon što je sretno i spretno izborio polufinale Lige prvaka, Real Madrid dobio je još jednu zadovoljavajuću vijest uoči polufinala. Sergio Ramos neće biti suspendiran zbog spuštanja u tunel za vrijeme uzvratne utakmice protiv Juventusa i bodrenja svoje momčadi, iako je bio kartoniran za taj susret i morao je biti na tribinama!

Sergio Ramos je mirno sjedio na tribini Santiago Bernabeua sve dok Juventus nije poveo 3:0, odnosno poravnao rezultat iz prve utakmice kada je u Torinu slavio Real s 3:0. No u drugoj minuti sudačke nadoknade sudac Michael Oliver pokazuje na bijelu točku, a Cristiano Ronaldo odvodi Kraljeve u polufinale.

Madriđani su strahovali da bi u prvoj utakmici polufinala mogli biti bez Sergija Ramosa, kojeg je trener Juventusa Massimiliano Allegri napao zbog njegovog spuštanja s tribina, no to u konačnici neće biti slučaj.

UEFA je, iako je zaprimila prijavu od sudaca, odlučila ignorirati taj slučaj i ne pokretati daljnji postupak, jer "Sergio Ramos nije zakoračio na travnjak". Je li UEFA izašla u susret Realu i bi li istu stvar napravila da je situacija bila obrnuta?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider