Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sporan detalj

Je li Ristovski zaslužio crveni za prekršaj na Matkoviću? "Situacija je dijametralno suprotna od Hoxhine"

U podcastu Utakmicu po utakmicu raspravljalo se o situaciji Ristovski - Matković.

Nogometaši Dinama u prošlom kolu potvrdili su novi naslov prvaka Hrvatske svladavši Osijek 1:0. U podcastu Utakmicu po utakmicu dotakli su se vjerojatno najzanimljivije dvojbene situacije na toj utakmici.

U 34. minuti susreta Anton Matković išao je ka golu kad ga je Stefan Ristovski oborio klizećim startom. Mnogi su u toj situaciji smatrali kako je branič Dinama zaslužio crveni karton, ali sudac Kolarić pokazao je slobodan udarac i žuti karton Makedoncu.

"Suci govore da lopta nije išla prema golu, nego u korner i da je zato bio žuti karton. Kontakt nije upitan, njega je bilo sigurno. Ali ne znam kakva je situacija s pravilima točno. Činjenica je da je ova lopta išla u korner, a da je u Hoxhinoj situaciji bila dijametralno suprotna situacija", komentirao je Vlado Boban.

"Zekić je i sam rekao da nije stvar u tome što je Matković išao sam, nego što bi išli dva na jedan da je Matković prošao", rekao je Igor Ćurković.

Sve o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu večeras iza 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider