Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
EP U-17

Jarni objavio popis igrača za EP U-17

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije do 17 godina Robert Jarni objavio je popis od 23 igrača za nastup na Europksom prvenstvu koje će se održati u Mađarskoj od 17. svibnja do 2. lipnja.

Robert Jarni (Foto: Jure Miskovic/Cropix)

Hrvatski juniori okupili su se u Osijeku gdje će odraditi šestodnevne pripreme pred nastup u Mađarskoj gdje će u prvoj utakmici odmjeriti snage s vršnjacima iz Engleske 18. svibnja u Balmazujvarosu (20 sati), a zatim slijede još utakmice protiv Švicarske 21. svibnja u Debrecenu (16.30 sati) i Nizozemske 24. svibnja u Balmazujvarosu (15 sati). Prve dvije reprezentacije iz skupine izborit će plasman u četvrtfinale.

"Pred nama je šest dana tijekom kojih ćemo kroz treninge nastojati dovesti igrače u optimalno stanje za nastup na vrlo zahtjevnom natjecanju. Ono što raduje jest odlično ozračje unutar momčadi, dečki su na okupljanje stigli puni optimizma i želje da na velikom natjecanju pokažu i potvrde svoj potencijal koji nedvojbeno posjeduju. Svjesni smo činjenice da je skupina vrlo zahtjevna, ali jednako tako znam da ćemo sve napraviti kako bismo u Mađarskom ostvarili što bolji rezultat. Analizirali smo protivnike, naš je fokus usmjeren na utakmicu s Englezima jer je na svakom velikom natjecanju prva utakmica često od presudnog značaja. Vjerujem u momčad, znam da će dečki dati sve od sebe i da će se pokazati u najboljem svjetlu", rekao je izbornik Jarni.

Hrvatska U-17 reprezentacija svakodnevno će do utorka trenirati na terenu NK Elektra u Osijeku, a u ponedjeljak će protiv juniora Osijeka odigrati oglednu utakmicu zatvorenu za javnost.

REPREZENTACIJA:
Vratari: Jan Hlapčić (Osijek), Josip Cundeković (Gorica), Antonio Rajić (Dinamo)
Braniči: Ante Utrobičić (Lokomotiva), Andrija Tomić (Osijek), Ljubo Puljić (Osijek), Marino Skelin (Hajduk), Marko Zebić (Dinamo), Noa Mikić (Dinamo), Ante Sušak (Dinamo), Duje Milišić (Hajduk)
Veznjaci: Sergej Levak (Roma), Antonio Kujundžić (Dinamo), Branko Pavić (Dinamo), Marin Ćalušić (Hajduk), Noa Skoko (Hajduk), Leon Ivančić (Lokomotiva)
Napadači: Filip Živković (Osijek), Leon Lalić (Red Bull Salzburg), Leo Rimac (Dinamo), Anton Matković (Osijek), Bartol Kardum (Lokomotiva), Toni Majić (Dinamo)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider