Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dojmovi o utakmici

Jakirović zabrinut uoči Ballkanija i Hajduka, Mladina ljutit zbog sporne situacije i mogućeg penala za Rudeš

Davor Mladina i Sergej Jakirović osvrnuli su se na susret između Dinama i Rudeša.

Mladina i Jakirović (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Zagrebački Dinamo ugostio je na Maksimiru gradskog suparnika Rudeša u 18. kolu SuperSport HNL-a. Modri su ostvarili vrijednu 1:0 pobjedu i tako se primakli Hajduku na -7 i dvije utakmice manje uoči derbija u Zagrebu.

Odlučujući pogodak postigao je Kulenović u 77. minuti susreta na asistenciju Kaneka. Sergej Jakirović nije bio zadovoljan predstavom svojih igrača nakon utakmice.

"Prvo poluvrijeme jako slabo, nedostajalo agresivnosti, bili smo u drugoj brzini. Ne mogu to objasniti, Rudeš nas je nekoliko puta iznenadio iz kontre. Nakon žustrog razgovora na poluvremeno smo mijenjali, tražili da probijamo bok, uspjeli smo, mogli zabiti i još jedan. Važna su tri boda, sve ostalo, pogotovo, prvo poluvrijeme je za zaborav.", kazao je Dinamov trener.

Dominik Livaković Fenerbahče slavio u derbiju i preuzeo vrh u Turskoj, Livaković primio gol iz penala divider

Izgleda kao da je Dinamo malo podcijenio Rudeš prije susreta. 

"S obzirom na odigrano možemo tako zaključiti. Ali, pripremali smo se normalno, znam kako je to igrati kad su bodovi upisani. Napravili smo sve, stavili najbolje igrače, jer nema podcjenjivanja. Morat ćemo igrati puno bolje igrati, ako želimo pobijediti ove dvije utakmice, protiv Ballkanija i Hajduka."

Pojačanja za zimu, Lokomotiva je otkinula bod Hajduku, Čavlina se opet istaknuo na vratima?

"Pratimo Čavlinu i Živkovića, oni su Dinamova djeca, vidjet ćemo na polusezoni, moramo donijeti najbolje odluke. Jako sam zadovoljan kako igraju'', zaključio je Jakirović.

Mladina zadovoljan predstavom, ali ne i rezultatom

Davor Mladina vratio se na klupu Rudeša nakon što ih je uveo u HNL, ali i dobio otkaz. Prekaljeni stručnjak je tek nekoliko dana na klupi kluba iz zapadnog dijela Zagreba.

"Mogu biti zadovoljan s prezentacijom, ne i rezultatom. Ali, nadam se da će igrači imati energiju ovo i ponoviti. Nismo puno dirali sastav i sustav, odradio sam s momčadi tek dva treninga. Dinamo je u drugom dijelu malo dodao gas, uveo je kvalitetnije igrače i jedna je nijansa slomila utakmicu. Mi smo imali svoje šanse, da smo dali prvi gol, Dinamo bi bio nervozniji pa bismo imali prilike napraviti nešto. Ali, još jednom čestitam igračima, nadam se da će u Rijeci biti na istoj razini, uz bolji rezultat."

Bruno Fernandes Debakl Crvenih vragova na Old Traffordu: Omaleni Bournemouth s tri komada ispratio skupocjene zvijezde divider

Reakcija s klupe u posljednjim sekundama utakmice je bila žestoka, tražili ste najstrožu kaznu nakon što je Vaš igrač ostao ležati na travnjaku.

"Mi reagiramo s klupe trenutačno, ali imamo VAR koji provjerava tu situaciju. Bitno je tko je prvi došao do lopte, ako je golman onda je boksanje, ako je moj igrač onda je penal. Nisam vidio u toj gužvi što se točno dogodilo, ali to bi trebalo biti jasno."

Tko će pobijediti u velikom derbiju?

Ukupno glasova:

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider