Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Europski ogled na Maksimiru

VIDEO Jakirović mora pronaći formulu za pobjedu: Viktoria bi mogla biti sudbonosna za njegovu poziciju

Sutra se igra utakmica 3. kola Konferencijske lige Dinamo - Viktoria na Maksimiru.

Reporter Ivan Forjan za Dnevnik Nove TV javio se iz Maksimira gdje je pratio press-konferencije obje momčadi pred važan europski ogled.

Sasvim sigurno za Modre neće nastupiti Bruno Petković koji je propustio večerašnji trening i nalazi se na terapijama. On je produbio ozljedu i nije poznato koliko će još dugo izbivati s nogometnih terena. 

Trener Sergej Jakirović ima sve ostale igrače na raspolaganju, izuzev Ademija i Theophila koji nisu prijavljeni za Konferencijsku ligu, u borbi za europske bodove. 

Ivan Forjan, reporter Dnevnika Nove TV Dinamo kažnjen zbog ustaških pokliča BBB-a, Jakirović bez komentara, a sve promatra UEFA divider

Budući da su Modri upisali tri poraza u posljednja četiri susreta, Jakirović je pod velikim pritiskom, tako da bi sutrašnji dvoboj mogao biti sudbonosan za njegovu poziciju.

Što se pak tiče Dinamova protivnika, Viktoria stiže na Maksimir nakon neugodnog poraza od Slovana Libereca u domaćem prvenstvu. Do te utakmice imali su sjajan niz od 15 pobjeda u 16 utakmica, a protiv Dinama će nastupiti bez najboljeg strijelca koji ima značenje za Viktoriju, kao što Petković ima za Dinamo.

Što su treneri Dinama i Viktorije rekli na konferenciji za novinare možete vidjeti u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider