Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
city trlja ruke

Guardiola, jesi li vidio? Golčina engleskog talenta u razbijanju Hrvata obilazi internet

Jadon Sancho ime je nogometaša čiji je sjajni pogodak Hrvatskoj oduševio mnoge diljem Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska U-17 reprezentacija ugostila je prije nekoliko dana vršnjake iz Njemačke, Grčke i Engleske na Croatia Cupu, pripremnom turniru za Europsko prvenstvo koje će se u svibnju iduće godine održati u Hrvatskoj.

Naša se mlada reprezentacija nije proslavila zbog sva tri poraza, ali zato je 16-godišnji krilni napadač iz Engleske Jadon Sancho. U prvoj utakmici na turniru, održanoj još prije tjedan dana, Engleska je razbila Hrvatsku s čak 5:0. Prvi je gol pravo malo remek-djelo Sancha koji je u 10. minuti prihvatio loptu kod korner zastavice, prošao dvojicu naših te fenomenalno zabio u suprotni kut.

Snima se tek ovih dana pojavila na internetu i odmah privukla pažnju medija. Možda ime Jadona Sancha nije poznato čak ni navijačima Manchester Cityja, ali bi ga uskoro mogli zapamtiti. Riječ je o 16-godišnjaku kojeg je City prije dvije godine kupio od Watforda. Iako ima tek 16 godina, Pep Guardiola ga sigurno ima na radaru. Možda bi u sljedećim sezonama mogao dobiti mjesto i u prvoj momčadi.

Njegov pogodak protiv U-17 reprezentacije Hrvatske iz Pule možda je početak rađanja nove, velike engleske medijske zvijezde.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider