Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizaran detalj

VIDEO Pogledajte kako je igrač Newcastlea bahato provocirao Ćaleta-Cara poslije isključenja

Newcastle je pobijedio Southampton 1:0 u Carabao Cupu, a Duje Ćaleta-Car imao je večer za zaborav.

Duje Ćaleta-Car (Foto: Guliver Images)

Nogometaši Newcastlea pobijedili su Southampton 1:0 u prvoj utakmici polufinala Carabao Cupa, a utakmicu su za Svece startala dvojica hrvatskih nogometaša, Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car.

Ni jedan ni drugi neće dugo pamtiti ovaj susret, barem ne po dobrom. Naime, Oršića je trener izvadio poslije sat vremena, a Ćaleta-Cara potjerao je sudac zbog isključenja u 86. minuti. No više od samog isključenja iznerviralo ga je vjerojatno drsko ponašanje poznatog Newcastleova provokatora.

Southampton - Newcastle Ćaleta-Car isključen, Oršić zamijenjen: Southampton izgubio, ali imat će popravni ispit divider

Mahao Ćaleta-Caru dok je napuštao travnjak

Krilo Newcastlea Jacob Murphy bahato ga je ponizio dok je on napuštao teren. Ćaleta-Car prvi je karton dobio u prvom dijelu, a drugi pet minuta prije kraja utakmice. Njegov prekršaj isprovocirao je naguravanje s obje strane, a bijesni Ćaleta-Car zakačio se s nekoliko Newcastleovih igrača.

Murphy je to iskoristio i dok je on napuštao teren, bahato mu je mahao putem. Ćaleta-Car nešto mu je dobacio, ali na licu mu se iscrtavala nervoza. Nije bio jedini koji je pokušao dići živce našem povremenom reprezentativcu, mahali su mu i ostali igrači Svraka dok je izlazio s travnjaka.

Taj detalj pogledajte OVDJE i OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider