Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sretan je

Ante Čačić poslije Chelseaja: ''Ma nama je HNL svetinja, Hajduk je ozbiljan rival za naslov"

Ante Čačić slavi pobjedu trenerske karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši zagrebačkog Dinama 1:0 pobjedom protiv Chelseaja u Maksimiru započeli su svoj nastup u skupini E Lige prvaka.

Strijelac jedinog gola bio je Mislav Oršić u 13. minuti.

Nakon utakmice svoje mišljenje je dao Ante Čačić, iskusni trener Dinama.

Znali smo da će se otvoriti ako budemo koncentrirani. Praktički nismo imali nijedno loše mjesto u momčadi. Rekao sam da je Chelsea drugačiji nego na otvaranju sezone, ovo su vrijedna tri boda. Ali vjerujte, ja sam već u Gorici. Imamo tešku utakmicu i moramo se prešaltati. Čestitam igračima koji su prihvatili sve što sam tražio od njih i zbog toga su nagrađeni'', rekao je Čačić pa dodao:

gol expired Mislav Oršić nakon rušenja Engleza: "Ne znam što bih rekao, valjda će biti bolje" divider

''Ne bih rekao da su imali čistu situaciju. Bilo je pogrešaka, a imali smo i mi šanse preko Ademija, Ristovskog, par puta bili na dodavanje od ansi... Ali iluzorno bi bilo očekivati da ti ovakav protivnik ne uđe u priliku. Igrači su se držali 90 minuta i energetski smo bili u redu'', dodao je Čačić pa komentirao Goricu.

''Nacionalno prvenstvo nam je svetinja, bez toga ne možemo držati atmosferu i tražiti Ligu prvaka. Imamo ozbiljnog rivala u nacionalnoj ligi Hajduka. Moramo zaboraviti ovu utakmicu u dva sata i od sutra se pripremati za Goricu.''

Može li Dinamo iznenaditi i Milan?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider