Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izbjegnuta tragedija

Nove stravične scene na nogometnim travnjacima: Spašavali bivšeg igrača Liverpoola!

Brzom i adekvatnom intervencijom izbjegnuta je nova tragedija na nogometnim travnjacima.

Martinu Škrtelu vade jezik iz grla (Screenshot)

Izbjegnuta je možebitno nova tragedija na nogometnim travnjacima! Na Tajlandu je u nedjelju završen međunarodni Kings Cup, koji je osvojila reprezentacija Slovačke. Slovaci su u finalu bili bolji od Tajlanda s 3:2, no trenutak koji je obilježio susret dogodio se sredinom prvog poluvremena.

Tajlanđanina Songkrasina pratio je slovački stoper Martin Škrtel. Domaći reprezentativac odlučio se na snažno i daleko ubacivanje u kazneni prostor, no lopta je odsjela na glavi bivšeg igrača Liverpoola.

Škrtel je pao na travnjak i ostao nepomično ležati. Prvi mu je u pomoć priskočio Ondrej Duda, koji mu je podigao glavu i prstima izvadio jezik da se ne uguši. Škrtel je očito nakratko ostao bez svijesti, no osvijestio se nekoliko trenutaka kasnije, nakon ulaska liječničke ekipe.

Škrtel je nastavio utakmicu te je igrao do pred sami kraj.

Izbjegnuta je nova tragedija, koje u posljednje vrijeme ne nedostaje u nogometu. U mjesec dana čak su četiri mlada nogometaša izgubila život. Jedan od njih bio je i hrvatski nogometaš Bruno Boban, koji je prije dva dana preminuo za vrijeme utakmice, nakon što je dobio snažan udarac loptom u prsa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider