Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet u Maksimiru

Dinamo predstavio pojačanje za napad na Ligu prvaka

Ivo Pinto potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom...

Ivo Pinto (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Ivo Pinto vratio se u Dinamo! 29-godišnji branič iz Portugala ponovno je u Zagrebu gdje je nakon liječničkog pregleda u petak, 10. svibnja potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom.

"Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu, lijepo se osjećam i ovo je važan trenutak za mene i moju karijeru. Proveo sam lijep period u engleskom klubu Norwich, drago mi je što se klub vratio u Premier League nakon tri godine i to je nešto zaista posebno. Mi smo sada ponovno zajedno, vratio sam se i veselim se nastupima u dresu Dinama. Dat ću sve od sebe kako bih pomogao ekipi i klubu u ostvarivanju novih uspjeha", rekao je Ivo Pinto nakon potpisa ugovora, a prenosi službena web stranica Dinama.

U prvom mandatu u klubu je proveo dvije i pol godine, od ljeta 2013. kada je stigao iz rumunjskog Cluja. S Plavima je u tom periodu ostvario sljedeće: odigrao 111 utakmica, osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, jednu titulu pobjednika Kupa i jedan Superkup. Igrao je dva puta grupnu fazu Europa lige i jednom u grupnoj fazi Lige prvaka.

Ivo je od 2016. godine nosio dres engleskog drugoligaša Norwich City koji je upravo ove sezone (18-19) izborio mjesto u Premier League natjecanju, nakon tri godine igranja u drugoj ligi English Football League Championship. Odigrao je 95 utakmica i postigao tri pogotka, a i u engleskom je klubu baš kao u Dinamu bio jedan od miljenika navijača. Po isteku ugovora u Engleskoj, odlučio je karijeru nastaviti u Zagrebu.

Pintu želimo dobrodošlicu i puno novih uspjeha u dresu najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider