Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Manijaci napravili bakljadu

Ivković osvojio simpatije navijača Željezničara: "Kao da sam u Dinamu i Maksimiru"

Tijekom i nakon subotnjeg susreta navijači "Želje", poznati pod imenom "Manijaci", nakon dugo vremena napravili su bakljadu na Grbavici, a stadionom se prolamao hit Novih fosila "Kako je dobro vidjeti te opet".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković osvojio je simpatije navijača sarajevskoga Željezničara nakon što je njegova pomlađena ekipa dobrom i srčanom igrom remizirala na svome stadionu sa prvakom BiH Borcem iz Banja Luke (1-1) u prvom kolu nogometnog prvenstva BiH.

Tijekom i nakon subotnjeg susreta navijači "Želje", poznati pod imenom "Manijaci", su nakon dugo vremena napravili bakljadu na Grbavici, a stadionom se prolamao hit Novih fosila "Kako je dobro vidjeti te opet".

Ivković je u izjavi za medije priznao da je bio očaran sjajnom atmosferom koju su napravili navijači "Želje" rekavši da takvo nešto već dugo vremena nije osjetio, te da ga je to podsjetilo na nekadašnje ozračje zagrebačkoga Maksimira.

"Ambijent je bio čudesan, pjesma 'Kako je dobro vidjeti te opet', kao da sam u vremenu kada sam igrao za Dinamo, kao da sam ponovno bio na Maksimiru. Ovakav ambijent već dugo nisam doživio, bio je na razini europskih utakmica", rekao je trener Željezničara Tomislav Ivković.

Zbog administrativnih prepreka hrvatski trener nije sjedio na klupi, nego na tribinama. Željo je vodio od 43. minute golom Petra Boje, a Borac uspio izjednačiti u 88. minuti.

Ipak, Ivković je bio zadovoljan onim što je vidio od svojih igrača: "Utakmica je bila vrlo kvalitetna, na trkačkoj i borbenoj razini. Drago mi je da je publika na kraju otišla zadovoljna jer je naša ekipa pokazala karakter, i upravo me najviše dojmio karakter i pristup mojih igrača".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider