Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
peh

Ivanušecov nastup u Egiptu zakomplicirao stvari u klubu, evo zašto ga nema u zapisniku

Luka Ivanušec vratio se u Feyenoord s ozljedom nakon reprezentativnog nastupa.

Luka Ivanušec (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je ACUD Kup u Egiptu, naši Vatreni su prvo bili bolji od Tunisa nakon lutrije 11-eraca, a zatim su uvjerljivo slavili protiv domaćina 4:2.

U prvoj utakmici na lijevom krilu je zaigrao Luka Ivanušec, odigrao je 67 kvalitetnih minuta, ali morao je napustiti igru. Nitko nije posumnjao u ozljedu, radilo se o prijateljskoj utakmici s puno rotacija, ali vijesti iz Nizozemske nisu najbolje.

Ivanušec se nakon Tunisa požalio na ahilovu tetivu, vratio se u Rotterdam, ali još nije trenirao s klubom, što je potvrdio Arne Slot uoči današnje utakmice protiv Utrechta.

Gudelj, Mitrović i Tadić Novi horor za Srbiju pred Euro: Upitan nastup njihovog glavnog igrača!? divider

''Igrao je do 70. minute, ali se nakon toga požalio na probleme. Nije bio ni na klupi u drugoj utakmici i zato nije ni trenirao još s nama. Nije spreman'', rekao je pa dodao:

''U boljoj je formi nego na početku sezone, ali letvica mu se konstantno mora podizati. Još uvijek ima puno prostora za napredak. Agilniji je i fizički u boljem stanju nego na početku. Moramo na tome nastaviti graditi. Nažalost, za ovu je utakmicu nedostupan, ali ne očekujemo da će dugo izbivati'', rekao je o Vatrenom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider