Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milošević stiže u posjet

Bivši igrač Dinama će odustati od Dalićevog poziva i prihvatiti onaj BiH

Ivan Šunjić igrat će za BiH?

Ivan Šunjić (Foto: Profimedia)

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac i igrač Birminghama Ivan Šunjić želja je novog izbornika BiH Save Miloševića. Novi šef nacionalne momčadi naših susjeda planira ga posjetiti u Birminghamu i nagovoriti da obuče dres Zmajeva.

Sportske.ba pišu kako rođeni Zeničanin ima pravo nastupa za BiH, a kako je daleko od poziva za A selekciju reprezentacije koju je predstavljao u mlađim uzrastima, iz njegove perspektive to se čini kao zanimljiva ideja.

Messi sa suprugom i sinovima Messi ugasio sve priče i otkrio gdje će i s kim provesti Advent i Božić divider

"Sljedeća stanica je grad u kojem je kao igrač Milošević proveo skoro tri godine - Birmingham. U tom članu engleskog Championshipa igra Ivan Šunjić, rođeni Zeničanin, bivši veznjak Dinama. Bosni i Hercegovini nedostaje takav profil na sredini terena, trkač koji može raditi prljav posao i olakšati obrani i pomoći napadu. Upravo je Šunjić taj tip igrača. Navodno nema ništa protiv igranja za svoju rodnu zemlju, iako je u prošlosti nosio dres mlađih selekcija Hrvatske, no nikad A selekcije", pišu.

Ivan Šunjić je u eri Nenada Bjelica bio važan igrač Dinama i nosio je dres mlade reprezentacije, a od prodaje u Birmingham za osam milijuna eura nije dočekao Dalićev popis.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider