Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskrsnuo je problem

Ivan Raktić otkrio kako ga je Cristiano Ronaldo zvao u Juve: "Želio sam igrati s njim, ali..."

Prije dvije godine Ivan je imao priliku zaigrati i s drugim velikim nogometnim superstarom našeg doba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i srebrni Vatreni, Ivan Rakitić, otkrio je kako ga je Cristiano Ronaldo osobno pozvao u Juventus, dok je još igrao za Barcelonu. Raketa je na koncu ipak završio u Sevilli, ali ispričao je ovu vrlo zanimljivu anegdotu.

"U ljeto 2019. godine Cristiano me zvao da dođem u Torino. Rekao mi je da na meni inzistiraju ljudi iz kluba, međutim na kraju je posao propao jer je Barcelona tražila 50.000.000 eura, a Juve to nije mogao tada platiti. Bilo im je jednostavno previše", otkrio je Rakitić.

Godinu kasnije vratio se "doma"

Ivan je još godinu dana ostao u katalonskoj metropoli pa u ljeto 2020. za siću se vratio u Sevillu, svoj drugi dom u kojem je upoznao suprugu Raquel Mauri. Katalonci su mu ispunili želju za povratkom u najdraži klub i grad te su ga pustili za samo 1.500.000 eura.

"Žao mi je što se to na kraju nije materijaliziralo, želio sam zaigrati s Cristianom Ronaldom, on je jedan od najboljih svih vremena, uživam gledati ga i oduševljen sam ovime što radi u Juventusu", dodao je Raketa.

Ivan je uz Barcu i Sevillu igrao još za Basel i Schalke, a u dresu reprezentacije odigrao je 106 utakmica i zabio 15 komada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider