Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte gol za pobjedu

Ivan Rakitić zabio povratnički pogodak i zaključio veliki preokret Seville

Ivan Rakitić zabio je pobjednički pogodak u velikom preokretu Seville.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić zabio je povratnički pogodak u dresu Seville koja je u prijateljskom ogledu protiv Levantea slavila velikim preokretom 3:2. Gosti su vodili 2:0 na poluvremenu, a onda su igrači Seville golovima Ocamposa, En Nesyrija i Rakitića preokrenuli rezultat. 

Raketa je svoj pogodak u dresu Seville postigao u šestoj minuti sudačke nadoknade, nakon što je u igru ušao s klupe za pričuve. 

Levante je poveo golovima Postiga i Gomeza u 14. i 22. minuti utakmice, a rezultat se nije mijenjao do posljednje trećine. Najprije Ocampos u 59. smanjuje zaostatak Seville, a En Nesryi u 72. zabija za 2:2. 

U šestoj minuti sudačke nadoknade stiže ubačaj iz kornera, Rakitić natrčava na prvu stativu i pogađa pored vratara Levantea za 3:2. 

gol expired Perković slavila na Hanžeku: Pobjedu ostvarila hicem od gotovo 65 metara divider

U utorak je španjolski prvak Real Madrid s Lukom Modrićem u početnoj postavio pobijedio sa 6:0 susjeda iz predgrađa Getafe za kojeg je nastupio mladi hrvatski veznjak Ante Palaversa. On je prije dva tjedna došao u Getafe na jednogodišnju posudbu iz Manchester Citija.

Real Madrid, Getafe i Sevilla, baš kao i Barcelona te Atletico Madrid, počet će prvenstvo kasnije jer su ljetos igrali europske utakmice.

Atletico Madrid je otpočeo pripreme s novim hrvatskim vratarom Ivom Grbićem te povratnikom nakon ozljede Šimom Vrsaljkom u mjestu Los Angeles de San Rafael, udaljenom 70 kilometara od Madrida, no onda je morao obustaviti treninge u tom tradicionalnom mjestu priprema jer je koronavirus bio dijagnosticiran treneru Diegu Simeoneu.

Igrači su se testirali u ponedjeljak a u utorak su stigli rezultati prema kojima niti jedan igrač nije pozitivan pa će nastaviti s treninzima.

gol expired Marko Čeko slavio na Hanžeku: "Sretan sam zbog pobjede. O rekordu ne razmišljam" divider

Atleticov hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je prošlu sezonu proveo na jednogodišnjoj posudbi u Romi, još uvijek čeka gdje će nastaviti karijeru. Prijelazni rok istječe 5. listopada. Do tada bi svoju situaciju trebao riješiti i novi hrvatski reprezentativac Ante Budimir. Napadač ima ugovor s drugoligašem Mallorcom, koja je izgubila s 0:1 od Rayo Vallecana na startu sezone, no htio bi ove sezone igrati u Primeri pa čeka rasplet pregovora.

Barcelona je, pak, u utorak predstavila novo pojačanje, bosansko-hercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića pristiglog iz Juventusa. Poručio je kako će se s Barcelonom boriti za sve naslove nakon što katalonski klub nije osvojio niti jedan trofej prošle godine.

gol expired Osijek se pohvalio fotografijama: Počeo je nicati krov novog stadiona divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider