Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GOOOOOLAAAAZOOO!!!

VIDEO Pogledajte bombetinu kojom je Ivan Rakitić načeo Atletico Madrid

Bivši hrvatski reprezentativac i Sevillina "desetka" Ivan Rakitić zabio je golčinu protiv Atletico Madrida u 18. kolu Primere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 18. kola španjolske La Lige Sevilla je na svom stadionu Sanchez Pizjuan svladala Atletico Madrid sa 2-1 (1-1), a prekrasan vodeći pogodak za domaću momčad postigao je kapetan Ivan Rakitić koji je bio začetnik i akcije kod pobjedničkog gola.

gol expired Najljepša hrvatska navijačica navratila u Sevillu i upala na sjajnu utakmicu: Evo kako je proslavila Rakitićevu golčinu sezone divider

Sevilla je Ivanovim golom povela protiv Madriđana, a golčinu pogledajte OVDJE.

Sevilla je povela u sedmoj minuti. Ivan Rakitić je primio loptu na tridesetak metara od gola, napravio korak-dva te snažnim i preciznim udarcem poslao ju u gornji desni kut vrata Jana Oblaka. Atleticov vratar se ispružio koliko je mogao, ali lopta je bila neuhvatljiva.

Gosti iz Madrida su do izjednačenja došli u 33. minut, kad je nakon udarca iz kuta Felipe glavom poslao loptu u mrežu.

Sve do 89. minute mreže su mirovale, a tada je Rakitić izveo udarac iz kuta. Najviši u skoku bio je Thomas Delaney i glavom poslao loptu u gredu od koje se odbila u polje. Na pet metara je Kounde samo okrznu loptu, dovoljno da ju namjesti idealno za Ocamposa koji ju je zakucao u bliži kut. Oblak je bio na lopti, ali je bilo previše snage u tom udarcu da bi mogao spasiti svoju momčad.

Kapetan Seville Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu, a Šime Vrsaljko nije bio u konkurenciji za sastav Atletica za ovu utakmicu.

Sevilla je trećom uzastopnom pobjedom došla do 37 bodova te za vodećim Real Madridom zaostaje za pet bodova. Atletico je doživio treći uzastopni poraz te je sa 29 bodova ostao na petoj poziciji.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider