Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REAL BJEŽI TRI BODA

Ivan Rakitić promašio penal za pobjedu u 93. minuti protiv Osasune

Sevilla se nije pokazala u impresivnom izdanju 12 dana prije prvog dvoboja u Europskoj ligi protiv zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 23. kola španjolske La Lige Osasuna i Sevilla su u Pamploni odigrali utakmicu bez pogodaka, a u sučevom dodatku na kraju dvoboja Ivan Rakitić nije uspio realizirati kazneni udarac za pobjedu Andalužana.

Nakon pregledavanja snimke sudac Pizzaro je dosudio najstrožu kaznu zbog prekršaja na Koundeu. Kapetan Seville Ivan Rakitić je preuzeo odgovornost, ali je domaći vratar Sergio Herrera obranio udarac nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

gol expired Gvardiol tragičar u derbiju Bundeslige: Bayern slavio autogolom hrvatskog reprezentativca divider

Sevilla je treću utakmicu zaredom u La Ligi završila s neodlučenim ishodom i tako zadržala prvenstveni niz bez poraza koji traje još od kraja studenoga i ukupno devet utakmica, ali nije se pokazala u impresivnom izdanju 12 dana prije prvog dvoboja u Europskoj ligi protiv zagrebačkog Dinama.

gol expired Vaterpolisti Juga pobijedili Mladost na gostovanju u Zagrebu divider

Ante Budimir je bio u početnoj postavi Osasune i igrao je do 66. minute. U prvom poluvremenu se dvaput našao u izglednim situacijama, ali jednom je vratar Seville Bono presjekao upućenu loptu prema hrvatskom napadaču, a drugi put je Budimirov udarac blokiran.

Sevilla je sa 47 bodova na drugom mjestu, tri boda iza vodećeg Real Madrida, ali Modrićeva momčad ima utakmicu manje. Osasuna je na 12. mjestu sa 29 bodova.

VIDEO Velika Gorica: Zašto policija nije spriječila sukob navijača?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider