Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nagodili se

Interov navijač "olakšao" Ivana Perišića na sudu dan poslije velike utakmice s Liverpoolom

Hrvatski reprezentativac nagodio se na sudu s Interovim navijačem iz Brescije s kojim se zakačio 2018. godine poslije poraza od Sassuola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sinoć je s Interom herojski ispao iz Lige prvaka, unatoč pobjedi protiv Liverpoola na Anfieldu, a samo dan poslije te sjajne utakmice stiže vijest kako ga je jedan Interov navijač olakšao za nekoliko tisuća eura.

"Zaradio" ih je u nagodbi s hrvatskim reprezentativcem zbog incidenta koji se zbio 2018. godine poslije utakmice Intera i Sassuola. Crno-plavi su tu utakmicu izgubili i time si ugrozili plasman u Ligu prvaka, a jednom navijaču Intera iz Brescije nije dobro sjeo taj rezultat. Poslije utakmice sjurio se do terena i počeo vrijeđati igrače, između ostalih i Perišića. Ivan je na te prijetnje odlučio odgovoriti i pozvao ga da dođe popričati s njim na teren.

gol expired Inter slavio u Liverpoolu, Lautaro sjajno pogodio: Redsi triput uzdrmali okvir vrata i prošli dalje divider

Navijaču je najprije zabranjen posjet sportskim borilištima na tri godine, ali je kasnije ta odluka poništena i otvoren je posljedično slučaj protiv Perišića. Tužiteljstvo je odlučilo pokrenuti postupak protiv Perišića zbog njegova "zastrašivačkog i prijetećeg stava".

Istražni sudac zatražio je pokretanje postupka protiv Perišića, ali Ivan i njegov odvjetnik uspjeli su se nagoditi s navijačem na sudu za financijsku kompenzaciju.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider