Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Centaršut za pobjedu

Englezi komentirali Perišićev potez nakon gola Tottenhama, a on sipao komplimente suigraču

Ivan Perišić namjestio je prvi gol Richarlisonu u Ligi prvaka.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić idealno je servirao loptu za prvi gol Brazilca Richarlisona u susretu njegova Tottenhama protiv Marseillea 2:0 u 1. kolu Lige prvaka.

Ta asistencija načela je Francuza i otvorila put ka prvoj pobjedi Spursa u ovogodišnjoj Ligi prvaka, odnosno namjestila je Richarlisonu prvi gol za Tottenham u njegovu prvom nastupu u Ligi prvaka.

Ivan Perišić Perišić i Conte priznali da je bilo nervoze protiv Tudorovog Marseillea: "Ove su noći vrlo posebne'' divider

Spursi nisu briljirali u tom susretu, a gol Richarlisona iz 78. minute bio je ujedno i prvi udarac Tottenhama ka golu uopće na utakmici. Na koncu je heroj ispao Richarlison, koji je do kraja ubacio još jedan gol.

Uz njega prvo ime susreta, tvrde mnogi, bio je i Ivan Perišić, koji je fantastično namjestio prvi Brazilčev gol na susretu. Jasno, bio je posljednji koji je došao slaviti s njim jer je morao dotrčati sa sasvim suprotne strane terena.

Dok se u našim medijima prenose pohvale Jamieja Redknappa sa Sky Sportsa stare desetak dana, upalo nam je u oko nešto drugo.

Igor Tudor Tudor iznenađujuće dominirao kod Tottenhama, a onda je jedan potez preokrenuo susret divider

Želio je da zna tko mu je namjestio prvi gol u Ligi prvaka

"Nije bilo nikoga oko njih kad je došao čestitati Richarlisonu, potrudio se da ovaj sazna da mu je upravo on namjestio taj gol, lagano ga je opalio nogom u stražnjicu pa mu čestitao i zagrlio ga", pišu engleski mediji o tom trenutku.

"Presretan sam zbog njega, odličan je igrač i daje jako puno ovoj momčadi. Trudio se na treninzima, davao sve od sebe i čekao svoju priliku. Dočekao je svoju premijernu utakmicu u Ligi prvaka i odmah zabio dva gola. Nadam se da će nastaviti u tom ritmu i da će zabiti više od 20 - 30 golova ove sezone. Čudesan je, drago mi je što imamo takvog igrača u momčadi", sipao je komplimente Perišić na račun svojeg suigrača po završetku utakmice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider