Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Miljenik Nike Kovača

Trebao je igrati za Vatrene u Brazilu: Bivši hrvatski reprezentativac potpisao za Šibenik

Prvoligaš sa Šubićevca dobio je pojačanje za finiš ove, ali i za iduće dvije sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Šibenika u 30. kolu HNL-a na svom su Šubićevcu odigrali 1:1 s Goricom i time podebljali svoj bodovni konto u borbi za ostanak. Dok su se trener Sergi Escobar i njegovi igrači trudili osvojiti puni plijen protiv sastava iz Velike Gorice, uprava kluba završavala je dovođenje pojačanja koje se najavljivalo proteklih dana.

Novi igrač Šibenika postao je Ivan Močinić, koji je potpisao ugovor na dvije godine.

Riječ je o 28-godišnjem veznjaku, Riječaninu koji je svojedobno, u izborničkoj eri Nike Kovača, bio na popisu hrvatskih reprezentativaca za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali se ozlijedio i u konačnici je otpao.

"Sretan sam što sam se priključio momčadi i postao igračem HNK-u Šibenik. Ne mogu obećavati brda i doline, jedino mi je obveza da svakim treningom i utakmicom pomognem ekipi u dostizanju ciljeva i isto tako da se odužim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju. Zahvaljujem stručnom stožeru i ekipi što su mi olakšali prve dane u novoj sredini i nadam se da ćemo zajedno ubuduće imati razloga za veselje", izjavio je Močinić poslije potpisa ugovora.

U matičnoj Rijeci pružao je najbolje partije, Kovač ga je izuzetno cijenio, međutim ta ga je ozljeda udaljila od svjetske smotre.

Kasnije se iz Rijeke prodao u Rapid Beč za dva i pol milijuna eura, a prije negoli je stigao na Šubićevac, imao je kratke epizode u Istri 1961 i ljubljanskoj Olimpiji.

🆕👤 Ivan Močinić novi je igrač Šibenika. Dobrodošao na #Šubićevac! 🧡🖤💪 [+]👉 https://hnk-sibenik.hr/2021/04/22/ivan-mocinic-novi-je-igrac-hnk-sibenik/ #hnkšibenik #tijedinitinajbolji

Posted by HNK Šibenik on Thursday, 22 April 2021

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider