Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
intervju prije HNL-a

VIDEO Ivan Leko za Dnevnik Nove TV o transferima u Hajduku, Luki Modriću i pritisku

Ivan Leko razgovarao je sa Stipom Sladoljevom u Splitu.

Nepuna tri tjedna nakon što je imenovan trenerom Hajduka Ivan Leko dao je intervju za Dnevnik Nove TV. Čovjek koji je dugo vremena bio želja predsjednika splitskog kluba Lukše Jakobušića u razgovoru sa Stipom Sladoljevom dotaknuo se raznih tema. Od samog Hajduka do velikog prijatelja Igora Tudora, ali i nekadašnjeg suigrača u reprezentaciji Luke Modrića.

Jeste li razmišljali da se pritisak navijača prelijeva na obitelj?

''To je sigurno detalj koji je bitan, ali nogomet je takav da pritisak postoji, trenerski posao moraš voljeti. Ja nisam razmišljao tako, moje su ambicije i želje drugačije i to me dovelo ovamo. Ne razmišljam o tim prevelikim stvarima'', rekao je Ivan Leko.

Možete li bolje od Valdasa Dambrauskasa koji je osvojio Kup, izbacio portugalski klub iz Europe…?

''Što ja znam, fokusiran sam na sebe. Dajem poštovanje drugima, ali pokušavam sa svima napraviti neki napredak. Bit ćemo dobri, gledat će nas, bit ćemo zanimljivi. Trofeji? To je kompleksno pitanje, niti jedan trener ne može doći i tvrditi da će nešto osvojiti, čak ni veći treneri od mene.''

Transferi?

''Ja sam ovdje što isto mislimo, predsjednik, direktor i trener. Otišlo nam je puno igrača, ali želimo ih nadopuniti, biti sigurni da ćemo dovesti dodatnu kvalitetu'', dodao je Leko.

Što je još Leko rekao o Luki Modriću, prijateljstvu s Igorom Tudorom i drugim temama, pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider