Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova tri boda

Leko pohvalio talentiranog igrača: "Puno radi na treninzima. Ide sporo, ali rastemo"

Za pobjedu Hajduka kod Lokomotive zabio je i talentirani Ivan Ćubelić.

Ivan Leko (Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

U posljednjem susretu 33. kola SuperSport HNL-a nogometaši Hajduka uvjerljivo su slavili na gostovanju kod Lokomotive s 3:0.

Za pobjedu splitskog sastava zabili su Benrahou, Livaja i mladi Ivan Ćubelić, koji je tako stigao do prvijenca u dresu Hajduka.

"To je momak koji puno radi, zaslužio je ovu minutažu na treninzima, a danas ga je potrefilo da zabije pogodak. Nadam se će mu ovo biti podstrek za dalje", kazao je trener Ivan Leko pa se kratko osvrnuo na utakmicu:

Marko Livaja Hajduk protutnjao Kranjčevićevom: Livaja prekinuo golgeterski post, upisao i asistenciju divider

"Mislim da je ovo bila dobra utakmica Hajduka, zasluženo smo slavili, dominirali, a u prvih pola sata mogli smo dati gol ili dva".

Četvrtu utakmicu u nizu Splićani nisu primili pogodak i vidi se napredak u igri:

"Pokušali smo jednu vrstu nogometu, nije išlo, vratili smo se i sada možemo vidjeti bolji, stabilniji Hajduk. Želimo podići kvalitetu ofenzivnog nogometa, ide sporo, ali rastemo".

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive je čestitao Splićanima na pobjedi:

"Nismo bili dovoljni opasni prema naprijed, pokušavali smo, ali Hajduk je dobro djelovao, razbili su sve naše pokušaje. Nakon 1:0, morali smo se otvoriti, ali na kraju je završilo 3:0. Ganjali smo taj gol, a na kraju primili dva", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider